Financiering


Elting Bedrijfswagens biedt diverse lease mogelijkheden aan. Voor deze diensten gebruiken wij meerdere leasebanken waarbij wij u tot wel 7 onafhankelijke lease aanbiedingen kunnen doen. Dit scheelt u tijd en geld.

Financial Lease

Financial lease is een eenvoudige afbetalingsvorm, u koopt uw auto en u wordt meteen eigenaar van de auto en deze betaald u af binnen een bepaalde looptijd. Aan het eind is de auto dan ook van u zonder enige andere afrekeningen. Deze kunt u weer met bijhorende restwaarde verkopen.

Operational Lease

Operational Lease is een lease vorm waarbij u als het ware de auto huurt voor een periode van 6 maanden tot 60 maanden. Bij de operational lease vorm betaalt u 1 vast bedrag en heeft u niks te maken met onderhoud, reparatie en pech hulp kosten. Een all-In bedrag op de benzine na. Belasting technisch kan operational lease ook diverse belasting voordelen hebben die wij u graag toelichten. Na afloop van het contract levert u het voertuig in , waarna schades en of gebruik welke buitensporig zijn voor de leeftijd van de auto een afrekening komt. Deze procedure is te vergelijken met terug brengen van een huurauto bij de huurmaatschappij.